Tandarts Ruben Timmermans

Ik ben in 2004 afgestudeerd als tandarts en heb de studie genoten in Nijmegen. Ik heb in diverse groepspraktijken waargenomen en ervaring opgedaan. Daarvoor heb ik de 3-jarige opleiding tot tandtechnicus afgerond in Antwerpen en een jaar gewerkt als tandtechnicus in Oisterwijk. Naast de algemene Tandheelkunde ligt mijn specialiteit op het gebied van esthetische Tandheelkunde en kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van verstandskiezen. Samen met ons team probeer ik uw gebit optimaal te onderhouden en indien wenselijk te verfraaien.

http://www.bigregister.nl/?bignummer=59061647602

Naam: Birgit van Hal

Functie: Tandartsassistente

Naam: Manon Kroese

Functie: Tandartsassistente

Tandarts Lisette van Gils

Ik ben geboren en getogen in Valkenswaard en ben in februari 2000 als tandarts in Nijmegen afgestudeerd. Na een periode van diverse waarnemingen, heb ik veel praktijkervaring opgedaan, met name op het gebied van Kindertandheelkunde en Angstbegeleiding. Tevens ben ik ruim 10 jaar een dagdeel als tandarts werkzaam bij Severinus te Veldhoven, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. In maart 2008 startte ik mijn eigen praktijk in het pand van collega van Rijssen. Daar leerde ik Ruben Timmermans kennen en al snel maakten wij samen plannen voor de toekomst. We bouwden een moderne praktijk met veel lichtinval, op een prachtige lokatie in Best, waar ik dagelijks met veel plezier ons vak uitoefen. Met veel enthousiasme probeer ik samen met ons team uw bezoek of dat van uw kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

http://www.bigregister.nl/?bignummer=29052408702

Naam: Judith van Kollenburg

Functie: Preventie-assistente / Tandartsassistente

Naam: Renée Moonen

Functie: Tandartsassistente.

Tandarts Tomas Doppen
 
Al vanaf kinds af aan was voor mij duidelijk dat ik tandarts wilde worden. Met veel plezier heb ik dan ook de opleiding aan de ACTA in Amsterdam doorlopen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde. Met veel enthousiasme en een frisse blik kom ik per 1 juni 2016 het team van deze prachtige praktijk versterken. Ik sta net als mijn collega's voor kwalitatief goed werk dat op een prettige manier wordt uitgevoerd, waarbij u en uw kinderen centraal staan.
 

 

 

 

 

 

 

Naam: Helen Willemsen

Functie: Balie-assistente

Naam: Ingrid Hitters

Functie: Mondhygiënist

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg